MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä

Ota yhteyttä

MOVI-C® - käyttötekniikan digitalisaatio

Enemmän joustavuutta. Enemmän tehokkuutta. Kiinnostuitko? Lisätietoa asiantuntijoiltamme.

Ota yhteyttä

Tutustu SEW-EURODRIVEn uuteen automaation kokonaisratkaisuun. MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan.

Neljä moduulia – yksi ratkaisu - yksi kumppani!

MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä
Säästä aikaa ja kustannuksia - MOVISUITE®-ohjelmisto

Ohjelmistosta saat työkalut suunnitteluun, käyttöönottoon, käyttöön ja diagnostiikkaan. Ohjelmiston avainroolissa on käytettävyys.

Tutustu MOVISUITE®-ohjelmistoon
MOVIGEAR® säästää energiaa ja kustannuksia

MOVI-C® modulaarisesta automaatiojärjestelmästä löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin käyttötekniikan käyttötarkoituksiin. Niin hajautettuihin asennuksiin kuin sovelluksiin ja liikkeenohjauksen topologiaan.

MOVIGEAR® säästää aikaa ja kustannuksia
MOVI-C® CONTROLLER

Säästä aikaa ja kustannuksia ohjelmointitarpeen vähentyessä ja parametroinnin ollessa entistä joustavampaa. Enemmän mahdollisuuksia - keskitetty tiedonhallinta.

MOVI-C® CONTROLLER
MOVI-C®: Taajuusmuuttajatekniikka

Skaalautuva ja modulaarinen ratkaisu. Kaikkien moottoreiden ohjaukseen. Soveltuu myös erittäin pitkille kaapelipituuksille.

Tutustu uusiin taajuusmuuttajatekniikan ratkaisuihin

Ainutlaatuiset teho- ja energiaratkaisut, jotka hyödyntävät moottoreiden jarrutusenergiaa ja pienentävät sähkösyötön tehon tarvetta.

MOVI-C®: käyttölaiteteknologia

Laajasta modulaarisesta valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin käyttölaitetarpeisiin. Vakiovaihteita ja servovaihteita eri rakennekokoina, eri tehoilla, vääntömomenteilla, muotoiluilla ja pinnoituksilla. Niitä voi yhdistellä asynkroni- tai synkronimoottoreiden kanssa. Lineaarimoottorit, sähkösylinterit sekä jarrut, asennusanturit ja diagnoosiyksiköt täydentävät kattavaa valikoimaa.

Käyttölaiteteknologiaa kaikkiin käyttötarkoituksiin
SEW-kuva

Säästä aikaa ja kustannuksia

MOVISUITE® engineering- ja diagnosointialusta kone- ja tehdasautomaatioon. Yksi alusta - yhtenäinen käyttäjäkokemus.

Tutustu MOVISUITE® -ohjelmistoon
Monipuolinen käyttölaitevalikoima

Monipuolinen käyttölaitevalikoima

Laajasta modulaarisesta valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin käyttölaitetarpeisiin. Yhden kaapelin tekniikka. Kaikki yhdeltä kumppanilta.

Tutustu SEW-EURODRIVE -teknologiaan

MOVI-C® -ratkaisu kaikkiin käyttötarkoituksiin

1) Yksiakselisovellukset

MOVIDRIVE® technology -sovellustaajuusmuuttajat, MOVIGEAR® performance ja MOVIMOT® mekatroninen käyttölaitejärjestelmä on liitetty kenttäväyläliitynnöillä suoraan ylemmän tason ohjaukseen. Käyttölaitetoiminnot toteutetaan nopeasti ja luotettavasti graafisilla editoreilla esimääritettyjen MOVIKIT®-sovellusmoduulien avulla. Jokaista akselia ohjataan itsenäisesti. Sovelluksen parametrit tallennetaan MOVIDRIVE®-sovellustaajuusmuuttajan muistikortille ja hajautettuihin käyttölaitteisiin.

MOVI-C® yksiakselisovellukset

2) Moniakselisovellukset

MOVIDRIVE® modular- ja MOVIDRIVE® system -sovellustaajuusmuuttajat on liitetty MOVI-C® CONTROLLER -ohjaukseen reaaliaikaisesti EtherCAT/SBusPLUSin kautta. MOVI-C® CONTROLLER saa tehtävät kenttäväylän kautta ylemmän tason ohjaukselta. MOVI-C® CONTROLLER huolehtii, että akselimodulit suorittavat määritellyt toiminnot kuten kulmasynkronointi, CAM-käyräohjaus tai robotiikka.

Motion-Control -käyttölaitetoiminnot parametroidaan nopeasti ja luotettavasti graafisilla editoreilla esimääritettyjen MOVIKIT®-sovellusmoduulien avulla. SEW-EURODRIVElla on yli 50 valmista sovellusmoduulia. Suunnittelemme ja kehitämme uusia sovellusmoduuleja asiakastarpeiden mukaan.

Liikkeenohjaus

3) Liikkeenohjaus

MOVI-C® CONTROLLER -ohjauksen ohjelmointijärjestelmällä (IEC 61131) voi ratkaista helposti ja joustavasti osittain tai kokonaan ylemmän tason ohjausjärjestelmän automatisointitehtäviä. Liikkeenohjaus perustuu Motion-Control -topologiaan. Kaikki käyttölaitetoiminnot ovat helposti määritettävissä graafisessa editorissa.

MOVIDRIVE®-sovellustaajuusmuuttajien lisäksi automatisointiin voi lisätä muita EtherCAT®-laitteita.

MOVIDRIVE® modular ja MOVIDRIVE® system voidaan liittää suoraan ylempään ohjaukseen (CiA402) EtherCAT®-liitynnällä. Tällöin liikkeiden koordinointi tapahtuu ylemmän tason ohjausjärjestelmässä.

Tutustu MOVI-C® videoihin

Modulaarisen MOVI-C®-automaatiojärjestelmän ensiesittely oli lokakuussa 2016 SPS IPC Drives -messuilla (Saksa). Tutustu esittelyvideoihin.

Lisätietoja
MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä - neljä moduulia - yksi ratkaisu - yksi kumppani
MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä

Videota ladataan...

MOVI-C® modulaarinen automaatiojärjestelmä - neljä moduulia - yksi ratkaisu - yksi kumppani

MOVI-C® - käyttötekniikan digitalisaatio

Neljä moduulia – yksi ratkaisu - yksi kumppani!

Sivut joilla on vierailtu viimeksi