6 tärkeintä elintarvike- ja kuluttajatrendiä

"Olet mitä syöt." Elintarvikkeet ja juomat ovat kuluttajille elämäntapa. Miten trendit vaikuttavat elintarvike- ja juomateollisuuteen? Tilaa mielenkiintoinen artikkelimme elintarvike- ja kuluttajatrendeistä.

Elintarvike- ja kuluttajatrendit

Elintarvike- ja kuluttajatrendit

Enemmän monimuotoisuutta

Yksilöllisyys ja monimuotoisuus ovat elintarviketeollisuuden megatrendejä. Tuotannossa käytettävien laitteiden on pysyttävä mukana tässä kehityksessä.

Kestävää kehitystä

Ympäristöystävällisen ruokapakkaamisen merkitys korostuu.

Uudet teknologiat avaavat uusia mahdollisuuksia – sekä tuotantoon että tuotteelle ja pakkaukselle.

Enemmän tietoa

Kuluttajat haluavat enemmän tietoa tuotteiden tuotannosta ja toimitusketjuista. Siksi toimitus- ja tuotantoketjujen katkeamattoman seurannan merkitys on korostunut.

Ympäristöystävällistä ruokapakkaamista
Ruokapakkaaminen

Ruokapakkaaminen

Kasvijätteestä valmistettu pakkaus? Litteät pullot? Ei pakkausta ollenkaan? Artikkelimme sisältää esimerkkejä monimuotoisista ja innovatiivisista ekologisista pakkauksista.

Asiakaskohtainen ruoka
Asiakaskohtainen ruoka

Asiakaskohtainen ruoka

Kuluttajat haluavat elintarvikkeita, jotka sopivat heidän elämäntapaansa – orgaanisia, yksilöllisiä ja kokemuspohjaisia. Lue lisää artikkelistamme.

Lisäarvoa tuottava ruokapakkaus
Lisäarvoa tuottava ruokapakkaus

Digitaaliset tietosisällöt

Uudet teknologiat avaavat uusia mahdollisuuksia – sekä tuotantoon että tuotteelle ja pakkaukselle. Artikkelissamme esittelemme uusien teknologioiden potentiaalia.

Modulaarinen automaatiojärjestelmä

Modulaarinen automaatiojärjestelmä

Modulaarinen ja skaalautuva automaatiojärjestelmä mukautuu joustavasti markkinoiden uusiin vaatimuksiin.

Pienimmätkin yksityiskohdat jokaisesta tuotteesta voidaan tallentaa ja dokumentoida.

Optimaalisesti yhteensovitetut komponentit ja kokonaisjärjestelmän korkea hyötysuhde tekevät hajautetusta käyttölaitejärjestelmästä taloudellisen ja tehokkaan kokonaisratkaisun.

SEW-EURODRIVEn modulaarinen MOVI-C®-automaatiojärjestelmä soveltuu kaikkiin automaatiotehtäviin. Se sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan - tutustu markkinoiden helpoimpaan käyttöönottoon!

Elintarvike- ja kuluttajatrendit
Yhteydenotto

Kiinnostuitko?

Tilaa elintarvike- ja kuluttajatrendit artikkelimme. Ota yhteyttä Heidi Pekkala p. 0201 589 253 / etunimi.sukunimi@sew.fi.

Ota yhteyttä

Last visited