SEW-EURODRIVE Suomessa

  • Final assembly in the automotive industry

    Hollola

    Myynti, kokoonpano & huolto

SEW-EURODRIVE Oy on käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta. Yrityksen pääkonttori ja kokoonpanotehdas toimivat Hollolassa ja huoltokeskukset sekä Hollolassa että Torniossa. Aluekonttorit sijaitsevat Kotkassa, Tampereella, Kuopiossa ja Torniossa. SEW-EURODRIVE Oy on perustettu vuonna 1975.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat mitoitus ja laitevalinta, mekaaninen- ja sähkösuunnittelu, ohjelmointi, käyttöönotto, huolto ja korjaus sekä kenttähuolto projektoituina kokonaistoimituksina.

Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. SEW-EURODRIVE -yhtiöt työllistävät Suomessa yli 250 työntekijää ja ovat osa kansainvälistä käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW-EURODRIVE -konsernia.

Asiakaspalvelumme ja tekninen tukemme auttavat kaikissa käyttöteknisissä kysymyksissä.

Läsnäolomme ja paikallisuutemme Suomessa mahdollistavat nopeat toimitukset. Maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkostomme auttaa kaikilla mantereilla.

Voimansiirtoratkaisumme parantavat kilpailukykyäsi ja tehostavat tuotantoasi.

Last visited