RSS Feed

SEW-EURODRIVE Oy mukana Taitaja 2016 tapahtumassa

20.04.16

SEW-EURODRIVE Oy tukee nuorten ammatillista koulutusta lahjoittamalla käyttötekniikkaa ammattitaidon SM-kilpailuihin. Tapahtuma järjestetään Seinäjoella, 10. – 12.5.2016.

SEW-EURODRIVE käyttöteknisiä laitteita

SEW-EURODRIVE käyttöteknisiä laitteita

Jo kolmatta kertaa koneenasennus ja kunnossapidon lajiryhmän kilpailijoilla on käytössään SEW-EURODRIVE Oy:n käyttöteknisiä laitteita. ”Nuoret ovat tulevaisuuden osaajia ja siksi myös meille nuorten ammatillisen osaamisen tukeminen ja syventäminen on tärkeää”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola. ”Käytännön läheinen opiskelu ja tutustuminen erilaisiin vaihtoehtoihin antaa hyvät valmiudet työskennellä alalla valmistumisen jälkeen”, jatkaa Korhola.

SEW-EURODRIVE Suomessa

SEW-EURODRIVE Oy on käyttötekniikkaan erikoistunut yritys. Tuotevalikoima koostuu vaihdemoottoreista, teollisuusvaihteista, taajuusmuuttajista, servokäytöistä ja hajautetusta käyttöautomaatiosta. Yrityksen pääkonttori, kokoonpanotehdas ja huoltokeskus toimivat Hollolassa. Aluekonttorit sijaitsevat Kotkassa, Tampereella, Vaasassa, Kuopiossa ja Oulussa. Yritys on perustettu Lahteen vuonna 1975.

Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Suurten teollisuusvaihteiden käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset kuljettimet kaivos- ja energiateollisuudessa, paperikonekäytöt, prosessivaihteet selluteollisuudessa sekä valssaimet terästeollisuudessa.

SEW-EURODRIVE -yhtiöt työllistävät Suomessa yli 220 työntekijää ja ovat osa kansainvälistä käyttötekniikan kokonaisratkaisuihin erikoistunutta saksalaista SEW-EURODRIVE -konsernia. Vuonna 1931 perustetun perheyrityksen palveluksessa on yli 16 000 työntekijää 47 maassa ja liikevaihto on 2,7 miljardia euroa. Konsernissa on maailmanlaajuisesti 15 tuotantolaitosta ja 77 paikallista kokoonpanotehdasta ja huoltokeskusta. www.sew-eurodrive.fi

Taitaja 2016 tapahtuma

Taitaja on Suomen merkittävin ammatillisen koulutuksen vuosittainen tapahtuma ja näyteikkuna ammatillisen koulutukseen. Taitaja kutsuu ennen kaikkea yläkoululaisia, oppilaanohjaajia, lukiolaisia, opettajia ja vanhempia nauttimaan lajien kirjosta ja tiiviistä kilpailutunnelmasta. Tapahtuma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa ja tapahtumaan osallistuvien kilpailijoiden käytössä on alan uusimmat koneet ja laitteet. www.taitaja2016.fi