Huoltoresurssimme

Palvelemme 24/7 numerossa

0400 175 550

Huoltopalvelut

Huoltoresurssimme

SEW-EURODRIVE Oy

Hollolan huoltokeskuksessa korjaamme ja huollamme myös muiden valmistajien teollisuusvaihteet ja vaihdemoottorit sekä SEW-EURODRIVEn taajuusmuuttajat ja servokäytöt. Huoltotoimintaamme tukee Karkkilassa sijaitseva SEW-EURODRIVE -konsernin tuotantolaitos. Se on erikoistunut suurten teollisuusvaihteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Reagoimme yhteydenottoihin nopeasti. Huolletut käyttölaitteet toimitamme sovittuna ajankohtana.

Kenttähuoltopalvelut

Ennakoiva kunnossapito

Kenttähuoltopalvelut

Tutustu myös kattaviin ennakoivan kunnossapidon palveluihimme. Kenttähuollon asiantuntijamme palvelevat joustavasti - sovittuna ajankohtana. Huoltokalustomme vastaa kenttähuollolle asetettuja tarpeita. Parannamme tuotantosi käytettävyyttä ja ennakoimme tulevia huoltotarpeitasi.

Kunnossapidon kenttähuoltopalvelut, visuaaliset tarkastukset ja värähtelymittaukset. Korvaavien ja huollettujen vaihteiden avaimet käteen toimitukset - kaikki yhdeltä kumppanilta!

Noutolaatikko

Noutolaatikko

Noutolaatikko

Tehokas palvelukonsepti huollettavien käyttölaitteiden logistiikan hallintaan. Yksi toimittaja koordinoi koko tilaus-toimitusketjun. Nouto- ja toimituspalvelumme nopeuttaa hankintaprosessia, tuo kustannussäästöä ja tehostaa tuotantoasi.

Kerää huoltoa tai korjausta tarvitsevat mekaaniset käyttölaitteet tiloissasi olevaan SEW-EURODRIVEn noutolaatikkoon. Toimitamme ja haemme noutolaatikon sekä palautamme huolletut, korjatut ja uudet käyttölaitteet sovittuna ajankohtana.

Uudelleenvalmistus

Tuottavaa ja tehokasta

Remanufacturing

Uudelleenvalmistus on optimaalinen ratkaisu huoltoa vaativien vaihdemoottoreiden elinkaaren pidentämiseksi. Uudelleenvalmistusprosessiimme kuuluvat Hollolan kokoonpano-ohjelman mukaiset vaihdemoottorit, vaihteet ja oikosulkumoottorit. Uudelleenvalmistus on ympäristöystävällinen teollinen prosessi, jossa jätteiden syntyminen on minimoitu. Konsepti pidentää vaihdemoottoreiden elinikää sekä parantaa niiden päivitettävyyttä ja varaosien saatavuutta.

CDM® Complete Drive Management

Konsepti asennuskannan hallintaan

 CDM{{®}}-asennuskannan hallinta

CDM®-asennuskannan hallinta on asiakaskohtainen palvelukonsepti käyttölaitteiden hallintaan ja kunnossapitoon. Käyttölaitteet yksilöidään sopimuksen mukaisesti ja käyttölaitekohtainen dokumentaatio tallennetaan Online Support -järjestelmään. Ajantasalla oleva asennuskanta ja varaosavarasto edesauttavat ennakoimaan tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet.

Lisätietoja

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Yksi kumppani.

Tuotteistetut huoltopalvelut CDS®

Vihreää valoa tuotantoosi

CDS® - Complete Drive Service

Tuotteistetut huoltopalvelut konsepti

Lisätietoja