09.09.19 • Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy tuo markkinoille uuden automaation kokonaisratkaisun. Modulaarinen MOVI-C® -automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan. MOVI-C® soveltuu kaikille teollisuuden aloille. Uusi ratkaisu kattaa koko tuotantoketjun aina suunnittelusta käyttöön, käyttöönottoon, diagnoosiin ja kunnossapitoon asti.

”MOVI-C® on innovatiivinen, joustava ja turvallinen kokonaisratkaisu moniin käyttötarkoituksiin. Se sopii sekä teollisuuden laitevalmistajille että loppuasiakkaille. Modulaarisen automaatiojärjestelmän kaikki moduulit integroituvat saumattomasti yhteen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aidosti yhteensopivan ratkaisun”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola.

MOVI-C® neljä moduulia:

”Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja parantaa heidän kilpailukykyään. Olemme havainneet, että tuotannon tehostaminen edellyttää yhä edistyksellisempiä, joustavampia ja tehokkaampia automaatioratkaisuja. MOVI-C® on vastauksemme siihen, miltä käyttöautomaation tulevaisuus näyttää”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Hans Martens.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi