RSS feed

SEW-EURODRIVE yhdistää käyttötekniikan ja automaation

09.09.19

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy tuo markkinoille uuden automaation kokonaisratkaisun. Modulaarinen MOVI-C® -automaatiojärjestelmä sisältää ohjelmiston, ohjaustekniikan sekä taajuusmuuttaja- ja käyttötekniikan. MOVI-C® soveltuu kaikille teollisuuden aloille. Uusi ratkaisu kattaa koko tuotantoketjun aina suunnittelusta käyttöön, käyttöönottoon, diagnoosiin ja kunnossapitoon asti.

Modulaarinen MOVI-C® -automaatiojärjestelmä
Modulaarinen MOVI-C® -automaatiojärjestelmä

”MOVI-C® on innovatiivinen, joustava ja turvallinen kokonaisratkaisu moniin käyttötarkoituksiin. Se sopii sekä teollisuuden laitevalmistajille että loppuasiakkaille. Modulaarisen automaatiojärjestelmän kaikki moduulit integroituvat saumattomasti yhteen. Näin voimme tarjota asiakkaillemme aidosti yhteensopivan ratkaisun”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola.

MOVI-C® neljä moduulia:

  • MOVISUITE® engineering- ja diagnosointiohjelmisto soveltuu kone- ja tehdasautomaatioon. Käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelussa on huomioitu mobiilikäytettävyys. Ohjelmointialusta tarjoaa yhtenäisen käyttäjäkokemuksen.
  • MOVI-C® CONTROLLER on skaalautuva ohjainsarja tarkkaan liikkeenohjaukseen (RTOS). Se on kytkettävissä kaikkiin yleisiin ohjausjärjestelmiin. Keskitetty tiedonhallinta tarjoaa käyttäjille enemmän mahdollisuuksia.
  • MOVIDRIVE® ja MOVITRAC® taajuusmuuttajatekniikka on skaalautuva ja modulaarinen ratkaisu. Se soveltuu kaikkien moottoreiden ohjaukseen. Myös toiminnallinen turvallisuus on integroitu ohjelmistoon.
  • SEW-EURODRIVEn moottoriteknologia ja hajautettu käyttöteknologia on integroitu MOVI-C® kokonaisratkaisuun. Uutuutena saatavilla yksikaapelitekniikka digitaalisella pulssianturilla (DDI) moottoreihin sekä digitaalinen moottoriliityntä (DMI).

”Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja parantaa heidän kilpailukykyään. Olemme havainneet, että tuotannon tehostaminen edellyttää yhä edistyksellisempiä, joustavampia ja tehokkaampia automaatioratkaisuja. MOVI-C® on vastauksemme siihen, miltä käyttöautomaation tulevaisuus näyttää”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Hans Martens.

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi