RSS feed

SEW-EURODRIVE Oy avaa uuden huoltokeskuksen Tornioon

01.10.18

Lehdistötiedote

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy vahvistaa huoltopalveluitaan avaamalla uuden huoltokeskuksen Pohjois-Suomeen. Tornion investointi tuo yrityksen vaihdehuoltopalvelut lähemmäksi pohjoissuomalaisia asiakkaita. Se tukee myös SEW-EURODRIVE -konsernin asiakkaita Ruotsissa ja Norjassa.

”Uusi huoltokeskuksemme Torniossa tarjoaa asiakkaille huoltopalvelut vaihteen elinkaaren ajaksi. Korjaamme ja huollamme siellä myös muiden valmistajien teollisuusvaihteet ja vaihdemoottorit. Hollolassa ja Torniossa vaihdehuoltopalveluita tarjoaa noin 20 voimansiirron ammattilaista”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n tehtaanjohtaja Kari Pohjonen.

SEW-EURODRIVE Oy tarjoaa kattavan valikoiman kenttähuoltopalveluita. Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. visuaaliset tarkastukset, värähtelymittaukset, kuntokartoitukset, vaihteiden asennus ja irrotus käyttöpaikalla. Yrityksen huoltotoimintaa tukee Karkkilassa sijaitseva SEW Industrial Gears Oy. Se on erikoistunut teollisuusvaihteiden ja niiden varaosien suunnitteluun ja valmistukseen.

”Ennakoiva huolto tuo kilpailuetua prosessiteollisuudelle. Uuden huoltokeskuksen myötä olemme vahvistaneet ennakoivan kunnossapidon palveluitamme. Tavoitteemme on luoda positiivisia liiketoimintavaikutuksia asiakkaillemme; parempaa käytettävyyttä, lyhyempiä tuotantokatkoksia ja pääoman vapauttamista varaosavarastoista. Palvelulupauksemme ”voimansiirtoratkaisumme parantavat kilpailukykyäsi ja tehostavat tuotantosi” mukaisesti luomme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n ja SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtaja Hans Martens.

Lisätietoja:

Tehtaanjohtaja Kari Pohjonen, p. 0201 589 268, kari.pohjonen@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

Kattavat huoltopalvelut - yksi kumppani
Kattavat huoltopalvelut - yksi kumppani

.