RSS feed

Esittelyssä nouto- ja toimituspalveluasiakkuus

05.06.17

Nouto- ja toimituspalvelu on tehokas konsepti huollettavien käyttölaitteiden logistiikan hallintaan.

Sinebrychoff Supply Company Oy suosittelee palvelua

Kuva: Oy Sinebrychoff Ab & Sinebrychoff Supply Company Oy.
Kuva: Oy Sinebrychoff Ab & Sinebrychoff Supply Company Oy.
Kuva: Oy Sinebrychoff Ab & Sinebrychoff Supply Company Oy.

Yhteistyön kehittyminen

Sinebrychoffin ja SEW-EURODRIVEn yhteistyöllä on pitkä historia. Ensimmäiset toimitukset ajoittuvat vuoteen 1992. Vuosien saatossa asiakassuhde on syventynyt, ja SEW-EURODRIVEn rooli vaihdemoottoritoimittajana on saanut uusia ulottuvuuksia. Sinebrychoff käyttää laajasti SEW-EURODRIVEn tuotteistettuja huoltopalveluita: 24/7-päivystys, pikatoimitus, vaihdehuolto sekä noutolaatikko-palvelu. Sinebrychoff onkin ensimmäisiä noutolaatikkoasiakkuuksia Suomessa.

Asiakkaan mukaan huippusesonkien vikatilanteissa SEW-EURODRIVEn 24/7-päivystys vähentää seisokkiaikoja. Päivystysnumerosta saa teknistä tukea ja voi tilata tuotteita pikatoimituksina. Hollolan huoltokeskuksesta saa myös muiden vaihdemerkkien huoltopalvelut. Laadukkaat tuotteet, monipuolinen palvelutarjonta ja joustavuus – kaikki yhdeltä toimittajalta.

Nouto- ja toimituspalvelun asiakashyödyt

Markku Hasanen

Automaatioinsinööri, Sinebrychoff Supply Company Oy, Kerava

“SEW-EURODRIVEn nouto- ja toimituspalvelu on nopeuttanut huolettavien käyttölaitteiden hankintaprosessiamme. Meidän tehtäväksi jää ainoastaan kerätä huoltoa tai korjausta tarvitsevat mekaaniset käyttölaitteet tiloissamme olevaan noutolaatikkoon. SEW-EURODRIVE toimittaa ja hakee noutolaatikon ja palauttaa huolletut, korjatut ja uudet käyttölaitteet takaisin.”

Lue lisää (PDF, 126 kB) , mitä noutolaatikko merkitsee Sinebrychoff Supply Company Oy:lle.

Oy Sinebrychoff Ab & Sinebrychoff Supply Company Oy

Sinebrychoff on 197-vuotias Suomen johtava panimo. Se valmistaa oluita, siidereitä sekä virvoitus- ja energiajuomia ja tarjoaa myös kattavan valikoiman kansainvälisiä oluita ja yhteistyökumppaniensa kautta laajan valikoiman muita alkoholijuomia. Sinebrychoff aloitti panimotoiminnan 1819 ja on tänään Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Sinebrychoff valmistaa Coca-Colan juomat Suomessa.

Sinebrychoff on osa kansainvälistä Carlsberg-konsernia. Sinebrychoff koostuu kahdesta yhtiöstä: Oy Sinebrychoff Ab vastaa juomien markkinoinnista ja myynnistä ja Sinebrychoff Supply Company Oy hoitaa tuotteiden valmistuksen ja jakelun.

www.sinebrychoff.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää noutolaatikkokonseptistamme.