12.05.23 • SEW-EURODRIVE Oy:n vaihdemoottoreiden uudelleenvalmistuskonsepti edistää kiertotalouden tavoitteita.

SEW-EURODRIVE Oy tuo markkinoille vaihdemoottoreiden uudelleenvalmistuskonseptin. Uudelleenvalmistus on optimaalinen ratkaisu huoltoa vaativien vaihdemoottoreiden elinkaaren pidentämiseksi. Uudelleenvalmistus on ympäristöystävällinen teollinen prosessi, jossa jätteiden syntyminen on minimoitu. Konsepti pidentää vaihdemoottoreiden elinikää sekä parantaa niiden päivitettävyyttä ja varaosien saatavuutta.

”Uudelleenvalmistusprosessiimme kuuluvat Hollolan kokoonpano-ohjelman mukaiset vaihdemoottorit, vaihteet ja oikosulkumoottorit. Kustannustehokkaassa prosessissa vaihdemoottori päivitetään nykyisten hyötysuhdevaatimusten mukaiseksi. Lisäksi uudelleenvalmistetun tuotteen hinta on edullisempi kuin uuden vastaavan – uuden vaihdemoottorin takuulla”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola.

”Uudelleenvalmistus selkeyttää ja nopeuttaa asiakkaidemme hankintaprosessia ja tuo säästöä käyttökustannuksiin. Uudelleenvalmistettujen vaihdemoottoreiden lyhyt toimitusaika vähentää myös tehtaiden seisokkiaikaa. Konsepti on osa käyttölaitteiden nouto- ja toimituspalveluamme”, jatkaa Korhola.

”Vaihdemoottoreiden uudelleenvalmistus on taloudellinen ja ekologinen liiketoimintamahdollisuus. Se tukee huoltoliiketoimintamme kasvulle asetettuja tavoitteita. Haluamme tarjota asiakkaillemme uusia ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja edistää hallitusohjelmassa linjattuja kiertotalouden tavoitteita”, toteaa SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Hans Martens.

Tutkimusten mukaan uudelleenvalmistuksessa energian kulutus vähenee tyypillisesti noin 50 – 85 % (Lund 1984, Sundin & Lee 2011). SEW-EURODRIVE Oy on osa eurooppalaista uudelleenvalmistuksen verkostoa (The European Remanufacturing Network).

Lisätietoja:

Myyntijohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi