12.05.23 • SEW-EURODRIVE Oy:n vaihdemoottoreiden uudelleenvalmistuskonsepti edistää kiertotalouden tavoitteita.

Uudelleenvalmistus (PDF, 268 kB) on optimaalinen ratkaisu huoltoa vaativien vaihdemoottoreiden elinkaaren pidentämiseksi. Uudelleenvalmistus on ympäristöystävällinen teollinen prosessi, jossa jätteiden syntyminen on minimoitu. Konsepti pidentää vaihdemoottoreiden elinikää sekä parantaa niiden päivitettävyyttä ja varaosien saatavuutta.

”Uudelleenvalmistusprosessiimme kuuluvat Hollolan kokoonpano-ohjelman mukaiset vaihdemoottorit, vaihteet ja oikosulkumoottorit. Kustannustehokkaassa prosessissa vaihdemoottori päivitetään nykyisten hyötysuhdevaatimusten mukaiseksi. Lisäksi uudelleenvalmistetun tuotteen hinta on edullisempi kuin uuden vastaavan – uuden vaihdemoottorin takuulla”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Juha Korhola.

”Uudelleenvalmistus selkeyttää ja nopeuttaa asiakkaidemme hankintaprosessia ja tuo säästöä käyttökustannuksiin. Uudelleenvalmistettujen vaihdemoottoreiden lyhyt toimitusaika vähentää myös tehtaiden seisokkiaikaa. Konsepti on osa käyttölaitteiden nouto- ja toimituspalveluamme”, jatkaa Korhola.

Tutkimusten mukaan uudelleenvalmistuksessa energian kulutus vähenee tyypillisesti noin 50 – 85 % (Lund 1984, Sundin & Lee 2011). SEW-EURODRIVE Oy on osa eurooppalaista uudelleenvalmistuksen verkostoa (The European Remanufacturing Network).

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Viestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi