29.08.22 • Vastuullisuusarvioitsija EcoVadis on myöntänyt SEW-EURODRIVE Oy:lle kultatason luokituksen vastuullisuustyöstä. EcoVadis arvioi yritysten vastuullisuutta neljällä osa-alueella: ympäristö, työntekijät ja ihmisoikeudet, eettiset toimintatavat sekä kestävä hankinta. Kultaisen tunnustuksen saa vain 5 prosenttia yli 90 000 arvioidusta yrityksestä.

- Saavuttamamme kultatason luokitus sekä kuuluminen arvioitujen yritysten parhaaseen viiteen prosenttiin on osoitus tavoitteellisesta työstämme vastuullisuuden edistämiseksi sekä sitoutumisestamme vastuulliseen liiketoimintaan, SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Juha Korhola kertoo.

Vastuullisuus on olennainen osa SEW-EURODRIVE Oy:n strategiaa ja päivittäistä toimintaa. Yrityksen vastuullisuusohjelmassa korostuvat henkilöstön hyvinvointi, työturvallisuus, ympäristö ja eettisyys.

EcoVadis on kasvanut maailman suurimmaksi ja luotettavimmaksi kestävän kehityksen luokituksen tarjoajaksi. Yrityksen maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 90 000 yritystä. EcoVadiksen käyttämät menetelmät perustuvat kansainvälisiin kestävän kehityksen standardeihin, kuten Global Reporting Initiative (GRI), YK:n Global Compact ja ISO 26000.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi