13.12.21 • SEW-EURODRIVE Oy ja SEW Industrial Gears Oy 1.1.2022

Juha Korhola on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy toimitusjohtajaksi.

Markku Vesikari on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy:n ja SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajan sijaiseksi. Hän toimii myös molempien yritysten talousjohtajana vastuualueinaan talous, compliance, ICT ja hallinto.

Suvi Sankala on nimitetty SEW-EURODRIVE Oy:n ja SEW Industrial Gears Oy:n henkilöstöjohtajaksi.

SEW-EURODRIVE Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Hans Martens jatkaa yrityksessä johdon tukena ja hallituksen jäsenenä sekä SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtajana.

”Otan SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtajan tehtävät vastaan innostunein mielin. Yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön kanssa jatkamme liiketoiminnan kehittämistä. Käyttötekniset kokonaisratkaisumme, kattavat palvelumme ja paikallinen läsnäolomme ovat merkittävä lisäarvo asiakkaillemme. Yhteiskunnan digitalisoituessa toimialamme on erittäin kiinnostavassa murroskohdassa ja tarjoaa meille uusia mahdollisuuksia”, kertoo Juha Korhola.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme SEW-EURODRIVE Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi Juha Korholan. Hän on toiminut yrityksessä vuodesta 2003 useissa myynnin tehtävissä, viimeksi myyntijohtajana. Juhalla on jo pitkäaikaista kokemusta toiminnastamme ja yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa. Yrityksellämme on vielä paljon potentiaalia kasvaa ja kehittyä käyttöautomaation kokonaistoimittajana. Haluamme tarjota arvoa asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa”, kertoo Hans Martens.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Hans Martens, p. 0201 589 278, hans.martens@sew.fi

Myyntijohtaja Juha Korhola, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Markkinointiviestintäpäällikkö Heidi Pekkala, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi