02.02.24 • Saksalainen SEW-EURODRIVE -konserni keskittää X.e-sarjan sekoitinvaihteiden valmistuksen Euroopassa Karkkilan teollisuusvaihdetehtaalle. Konsernin maailmanlaajuisessa teollisuusvaihteiden valmistusverkostossa on kuusi teollisuusvaihdetehdasta, joista yksi sijaitsee Suomessa. SEW Industrial Gears Oy:ssä ensimmäiset sekoitinvaihteet ovat jo valmistuksessa ja täyteen tuotantokapasiteettiin päästään ensimmäisen kvartaalin aikana.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme ottaa seuraavan askeleen tuotevalikoimamme monipuolistamisessa. Uuden sekoitinvaihdesarjan valmistaminen tehtaallamme vahvistaa kasvupotentiaaliamme ja mahdollistaa tulevaisuuden lisäinvestointeja. Investoinnit mahdollistavat lisää työpaikkoja Karkkilaan ja tukevat tavoitettamme olla Länsi-Uudenmaan paras teollinen työpaikka”, kertoo SEW Industrial Gears Oy:n toimitusjohtaja Pasi Jokela.

SEW-EURODRIVE -konsernin tytäryritys ja myyntiyhtiö Hollolassa SEW-EURODRIVE Oy on sekoitinvaihteiden myyntikanava Suomessa. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä Karkkilan teollisuusvaihdetehtaan kanssa.

”Suomessa on useita merkittäviä sekoitinvaihdeasiakkuuksia. X.e-sarjan sekoitinvaihde on sovitettu vastaamaan asiakaskohtaisten sovelluksien ympäristö- ja käyttöolosuhteita. Vaihteessa on vertikaalinen kotelorakenne ja vaakatasossa oleva jakotaso. Lisäksi se on helppo asentaa ja huoltaa”, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Juha Korhola vaihteen eduista.

Sekoitinvaihteita käytetään prosessilaitteissa, esimerkiksi sellu-, kaivos-, mineraali- ja elintarviketeollisuudessa sekä jätteiden- ja vedenkäsittelyssä. Sekoitinvaihteiden tärkeimmät markkina-alueet ovat Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Etelä-Afrikka.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pasi Jokela, SEW Industrial Gears Oy, p. 0201 589 361, pasi.jokela@sew.fi

Toimitusjohtaja Juha Korhola, SEW-EURODRIVE Oy, p. 0201 589 273, juha.korhola@sew.fi

Viestintäpäällikkö Heidi Pekkala, SEW-EURODRIVE Oy, p. 0201 589 253, heidi.pekkala@sew.fi

sew@sew.fi